Το Supreme X Burberry συμμετέχει δυνάμεις για μια εντυπωσιακή κάψουλα της Άνοιξης 2022

Το Supreme X Burberry συμμετέχει δυνάμεις για μια εντυπωσιακή κάψουλα της Άνοιξης 2022

που συμμορφώνεται με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στις αρχές Ιανουαρίου, η Ultimate έχει πλέον επαληθεύσει τη συνεργασία της με τη Burberry, καθώς και πιστεύουμε ότι όταν δηλώνουμε ότι είναι τεράστια . Για την άνοιξη του 2022, το Ultimate X Burberry συνεργάστηκε τόσο πολύ όσο δημιουργεί μια εκτεταμένη σειρά αγαθών, τα οποία εμφανίζονται με ένα σαφώς βρετανικό θέμα.

Δεδομένου ότι όλη η μέθοδος το 1856, η Burberry έχει παράσχει μερικά από τα καλύτερα high-end μόδα που προσφέρεται στην αγορά, καθώς και με μέχρι σήμερα, το εμπορικό σήμα συνεχώς συνεχίζει να είναι τολμηρό καθώς και προκλητικό στο μοναδικό της στυλ.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Αυτή η τελευταία συλλογή εμφανίζεται με ένα πλήθος σιλουέτων που υποστηρίζονται από κομψά αξεσουάρ. Περιλαμβάνονται με το μάτσο, βλέπουμε τα παλτά Mac, τα φουσκάλες, τα σακάκια φορτηγών, τα κουκούλα, τα τζιν, τα σορτς, τα μπλουζάκια, καθώς και πολύ περισσότερο, τα περισσότερα από τα οποία χρησιμοποιούν το Tartan Plaid Print της Burberry σε κάποια μορφή.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Τα standouts περιλαμβάνουν ένα αντίστοιχο denim σετ με παραδοσιακό γαλάζιο, ροζ τάρτα, καθώς και μπεζ τάρτανα εκτυπώσεις που περιλαμβάνονται. Αλλού, βλέπουμε μια επιλογή από κομμάτια εξωτερικών ενδυμάτων, τα οποία όλα φέρουν το λογότυπο Burberry Equine στο πίσω μέρος, αυτή τη φορά με πρόσθετες τελικές λεπτομέρειες.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Για όσους αναζητούν αστυνομικό αυτή τη μνημειώδη Ultimate X Burberry Collaboration, θα προσφερθεί αυτή την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 4 μ.μ. Σε άλλες ειδήσεις, το Ami X Puma δημιουργεί έναν ποικιλία τρόπων ζωής για το SS22.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *