Το Pharrell Williams x Adidas αυξάνει τις διαφάνειες που αποκαλύπτονται

Το Pharrell Williams x Adidas αυξάνει τις διαφάνειες που αποκαλύπτονται

Οι πολυαναμενόμενοι Pharrell Williams X Adidas αυξάνουν τις διαφάνειες έχουν αποκαλυφθεί τελικά! Ορίστηκε να είναι η νεώτερη εταιρική σχέση τριών λωρίδων της Skateboard P, επειδή οι Bonkers του Απριλίου 0 έως 60 STMT, αυτή η συλλογή έτοιμων για καλοκαίρι είναι εδώ για να ζεσταθεί η καθημερινή σας περιστροφή!

Διατίθεται σε τρία δυναμικά σχέδια χρωμάτων, όπως το “Bright Orange”, το “Semi Solar Pink”, καθώς και το “Core Black”, η Slide PW Erogure είναι αρκετά υποβαθμισμένη σε σύγκριση με τα άλλα collabs του αμερικανικού καλλιτέχνη. Διαθέτοντας ένα εύκολο στυλ με φλερτ για την υπέρτατη τοποθέτηση κλειδώματος, το footbed έχει εγχυθεί με αφρό EVA καθώς και περιεκτικό με ένα γραφικό εμπνευσμένο από ανατομία, όπως και οι πέλτες που ανακαλύφθηκαν στη γραμμή του NMD HU.

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού
Μια πρόσθετη χονδρική αύξηση της μεσαίας σόλας είναι επίσης παρούσα για μια τρελή άνεση, καθώς και για μαξιλαράκια με κάθε βήμα, καθώς και στρογγυλοποίηση όλων είναι ένα τριγωνικό θέμα “hu” που είναι συνώνυμο της μάρκας του ρήματος του Λόρδου.

Εάν απαιτείτε την αύξηση του Pharrell Williams X adidas στη ζωή σας, τότε πέφτει πολύ σύντομα την 1η Αυγούστου! Ας καταλάβουμε ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και σε σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής για το Yeezy Slide “Core” καθώς και “Soot”!

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *