Το πακέτο Nike ‘Day Day’ κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα!

Το πακέτο Nike ‘Day Day’ κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα!

Σχεδιασμένο από τον Steve Harrington.

Το πακέτο Nike ‘Day Day’ είναι σχεδόν πάνω μας. Σχεδιασμένο από τον Steve Harrington και διαθέτει μερικά από τα πιο επαναστατικά υλικά της Nike, αυτό είναι ένα πακέτο που δεν θέλετε να κοιμάστε.

Αυτό το πακέτο αποτελείται από 3 από τις πιο εικονικές σιλουέτες της Nike και διαθέτει μερικές πρωτότυπες εικονογραφήσεις στο πλάι. χρησιμοποιώντας γραφικά της γης μεταφέρονται, “θέρμανση”? Λόγω άσκησης ή αγκάλιασμα, αυτές οι συμβολικές εικόνες είναι εκεί για να αντιπροσωπεύουν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη στον πλανήτη μας.

Κατασκευάστηκε από το υλικό Flyleather της Nike. Αυτό το υλικό δερμάτινων ινών 50% είναι τόσο ελαφρύτερο όσο και πιο ανθεκτικό από ένα παραδοσιακό δέρμα. Για να το ξεπεράσουμε, αυτό το υλικό είναι επίσης πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Η Nike Air Force 1 ‘Earth Day’ διαθέτει έναν χαρακτήρα με τη γη στην πλάτη του. Στη συνέχεια, η ημέρα της γης Nike Cortez με τον ίδιο χαρακτήρα που αγκαλιάζει τον πλανήτη, ενώ η Nike Blazer Low ‘Day Day’ βλέπει τον πλανήτη μας να παίρνει έναν ιδρώτα κατά την άσκηση.

Εκθέτοντας αυτά τα επερχόμενα ζευγάρια στην τελευταία του έκθεση «Magic Hour», τα πάνινα παπούτσια απέδειξαν ένα χτύπημα με τους θεατές της έκθεσης. Έχουν ακόμη και μια κρυμμένη ματιά στο επανασχεδιασμένο κουτί με ακόμα πιο αποκλειστικά σχέδια Harrington.

Ξεκινώντας από τη Nike από τις 22 Απριλίου, το πακέτο Nike ‘Earth Day’ είναι ένας αστυνομικός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *