Η Nike SB παίρνει τόσο πολύ όσο δεν είναι μεγάλη με το Dunk Low ‘Night of Mischief’

Η Nike SB παίρνει τόσο πολύ όσο δεν είναι μεγάλη με το Dunk Low ‘Night of Mischief’

εικόνα μέσω της Nike
Με λίγο πάνω από δύο εβδομάδες μέχρι το Halloween, το Swoosh γιορτάζει την τρομακτική σεζόν λίγο νωρίς με το Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’. Εργαζόμενοι στο άγριο προεξέχον παπούτσι skate που κάνει τα κύματα τους τελευταίους μήνες, αν βρίσκεστε στην αγορά για μια παράξενη κρέπα, τότε αυτό γίνεται μόνο για εσάς.

Διαθέτοντας ένα κατά κύριο λόγο μαύρο άνω, η «νύχτα του κακού» επηρεάζεται εξαιρετικά σαφώς από το Halloween. Κατασκευασμένο από το Buttery Smooth Suede σε όλη την έκταση, οι σκούρες μοβ τόνες κάνουν τη μέθοδο τους στα κορδόνια, το κάλτσα, καθώς και το γραφικό Spider που είναι τακτοποιημένα κεντημένα πάνω στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike
Πορτοκαλί Πλήρης δερμάτινη δερμάτινη χύμα το swoosh branding καθώς και το κιβώτιο Toe, όπου θα ανακαλύψετε μια σειρά από διατρήσεις που παίρνουν το σχήμα ενός φουσκωμένου jack-o-φανάρι. Ο Ghoulish φιλικός προς το περιβάλλον τόνους έπειτα χτύπησε τη φτέρνα καθώς και την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, καθώς και το Dunk Low ολοκληρώνεται με ένα αξιολάτρευτο γραφικό φάντασμα.

Αν θέλετε το Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’ στη συλλογή του sneaker σας, έχει οριστεί να χτυπήσει ράφια στις ΗΠΑ στις 19 Οκτωβρίου. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι εάν μια ευρωπαϊκή απελευθέρωση βρίσκεται στις κάρτες, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακολουθήσατε @ThesolesPplier και @TheSolerestocks στο Twitter, καθώς θα σας αφήσουμε να καταλάβετε μόλις λάβουμε περισσότερες πληροφορίες!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *