Το πακέτο Nike Air Max 1 “SNKRS Day” πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το πακέτο Nike Air Max 1 “SNKRS Day” πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το AM1 είναι πίσω και είναι έτοιμο να πάει. Μετά την κυκλοφορία της σειράς “Anniversary” τον περασμένο μήνα, το πακέτο Nike Air Max 1 “SNKRS Day” έχει πλέον αποκαλυφθεί και είναι απολύτως εκπληκτικό. Κατασκευάστηκε για να γιορτάσει τη φετινή εκδήλωση SNKRS Day που πέφτει στις 8 Αυγούστου, αυτή η ειδική συλλογή δεν πρέπει να χάσετε!

Περιλαμβάνοντας δύο καθαρά κομμένα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του “λευκού” και του “καφέ”, ο πρώτος είναι ζωγραφισμένος σε μια ανοιχτή γκρίζα και λευκή παλέτα με ημιδιαφανές επικαλύψεις και αντανακλαστικές πινελιές, ενώ οι τελευταίοι επιλέγουν μια πολύ περισσότερη αισθητική έτοιμη για το φθινόπωρο που περιλαμβάνει Τα σκούρα καφέ δερμάτινα πάνελ, με αποτέλεσμα μια εμφάνιση που μοιάζει πολύ με το Air Max 1 Susan “Listing Link” από το περασμένο καλοκαίρι.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Και τα δύο ζεύγη είναι διακοσμημένα με ραμμένα σε swooshes, ενώ το branding “Nike Air” είναι εξαιρετικά κατακλυσμένο γύρω από τη φτέρνα. Για να το ολοκληρώσετε όλα, η ημερομηνία “8.8.20” μπορεί επίσης να θεωρηθεί ότι τιμά την ετήσια εκδήλωση, ολοκληρώνοντας τα σχέδια περιορισμένης έκδοσης.

Τι υπάρχει να μην αγαπάς για το πακέτο Nike Air Max “Snkrs Day”; Ρυθμίστε το Σαββατοκύριακο αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Nike SNKRS, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή εάν θέλετε ένα ζευγάρι στην προσωπική σας συλλογή! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή θα κάνατε αστυνομία και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι μια ματιά του 2020 Nike Air Max 1 Powerwall “Lemonade” επανέκδοση!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *