Το παιχνίδι του Thrones X Adidas Ultra βελτιώνει το “Watch’s Watch” παίρνει μια ανανεωμένη ηπειρωτική εξωτερική σόλα

Το παιχνίδι του Thrones X Adidas Ultra βελτιώνει το “Watch’s Watch” παίρνει μια ανανεωμένη ηπειρωτική εξωτερική σόλα

το παιχνίδι των Thrones X Adidas Ultra βελτιώνει το “Watch’s Watch” είχε τις γλώσσες του sneakerhead να κουνιέται σαν ένα direwolf για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα, και τώρα, Παίρνουμε μια πρώτη ματιά στην πραγματική εμπνευσμένη Ultra Boost!

Ορίστηκε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019, για να συνοδεύσει την τελική σεζόν της επίδειξης, το “Night’s Watch” διαθέτει ένα δολοφονημένο ανώτερο άνω μέρος, με λευκές πινελιές να χτυπούν το toebox για έντονη αντίθεση (λογοπαίγνιο). Δολοφονημένο τρεις λωρίδες branding κοσμούν τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, και το συνεργατικό Ultra βελτιώνεται κάθεται πάνω από ένα κρεβάτι βελτίωσης για πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα. Κάτω από κάτω, μια πλήρως ανανεωμένη ηπειρωτική εξωτερική σόλα χαρακτηριστικά για ένα πολύ πιο τραχιά, έτοιμο χειμωνιάτικο, καθιστώντας τα καλύτερα για όταν οι λευκοί περιπατητές απεργούν.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το παιχνίδι των Thrones X Adidas Ultra Βελτιώστε το “Watch Night”, τόσο σίγουρο ότι θα το κρατήσει κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *