Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο τελευταίο Adidas Continental 80 ξεκινώντας αυτήν την εβδομάδα!

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο τελευταίο Adidas Continental 80 ξεκινώντας αυτήν την εβδομάδα!

Εκκίνηση αυτής της Τετάρτης.

Όταν πρόκειται για άνεση, μια καθαρή σιλουέτα και ένα βασικό ντουλάπι, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο από το Adidas Continental 80. Τώρα, αυτό το άμεσα αναγνωρίσιμο πάνινο παπούτσι έρχεται σε 2 ολοκαίνουργια χρώματα, το ημι-παγωμένο κίτρινο και καθαρό ροζ.

Ξεκινώντας με το ημι-καταψυχτικό κίτρινο, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι ευθεία από τη γραμμή παραγωγής Yeezy 350 V2. Χρησιμοποιώντας το ίδιο χρώμα με ένα από τα πιο σπάνια 350, αυτό το πάνινο παπούτσι σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι που είναι εξίσου καλό. Με έμφαση από ένα ναυτικό και κόκκινο λωρίδα κάτω τόσο από τις μεσαίες όσο και τις πλευρικές πλευρές, αυτό είναι ένα ζευγάρι που θα ξεχωρίζει εύκολα στη συλλογή σας.

Προχωρώντας στο καθαρό ροζ, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι ακόμα περισσότερο από το ίδιο. Εμπνευσμένο από το rascal της δεκαετίας του ’90, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Yeezy Calabasas. Χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτο ροζ δέρμα σε ολόκληρο το παπούτσι, αυτό αντισταθμίζεται και πάλι από το ναυτικό και το κόκκινο λωρίδες που βρίσκονται στους πλευρικούς τοίχους.

Ορίστε να ξεκινήσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, φροντίστε να αρπάξετε τον εαυτό σας ένα ζευγάρι της Adidas Continental 80 ενώ διαρκούν.

Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις καλύτερες ειδήσεις και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *