Ο Travis Scott πειράζει το Kaws X Nike SB Dunk High

Ο Travis Scott πειράζει το Kaws X Nike SB Dunk High

Το Kaws X Nike Air Jordan 4 είναι πιθανότατα μία από τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες του sneaker στην πρόσφατη μνήμη. Απελευθερώνοντας τον Μάρτιο του 2017, το AJ4 έχει τώρα αγοραία αξία περίπου £ 1.200, καθώς και εξακολουθεί να είναι το Άγιο Δισκοπότηρο σε πολλούς sneakerheads. Τώρα, φαίνεται ότι το δίδυμο Power συνεργάζεται για ένα ακόμα collab παπουτσιών μπάσκετ, αυτή τη φορά στο είδος του Nike SB Dunk High.

Το Travis Scott σε μια ιστορία Instagram, το Kaws X Nike SB Dunk High είναι κατασκευασμένο από premium suede σε όλο το άνω του. Βαμμένο σε ένα καφέ καθώς και σε χρωματικό σχέδιο Khaki, ένα καθαρό λευκό swoosh πυροβολεί τις πλευρικές και τις μεσαία πλευρές, ενώ η υπογραφή του Kaws “xx”. Το θέμα εμφανίζεται γύρω από την πλάτη σε μια φωτεινή κίτρινη απόχρωση. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια δολοφονημένη μεσαία σόλα, καθώς και συμπληρωματικά στρογγυλά στρογγυλάται από το σχέδιο.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Kaws X Nike SB Dunk High, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο Theâ Travis Scott X Air Jordan 4 ‘Gray’.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *