Πηγαίνετε βιώσιμο με το Reebok μόνιμα floatride αναπτύσσεται

Πηγαίνετε βιώσιμο με το Reebok μόνιμα floatride αναπτύσσεται

Το Reebok μόνιμα floatride αναπτύσσεται είναι εδώ για να σώσει τον πλανήτη. Η βιωσιμότητα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα των τελευταίων ετών-κατανοητά, καθώς η πλαστική επιδημία μιας χρήσης είναι χειρότερη από ποτέ, καθώς και η μόλυνση αποτελεί κίνδυνο για την υψηλής ποιότητας του αέρα-καθώς και τα σήματα αθλητικών ειδών αρχίζουν -Σχεδιάστε τα προϊόντα τους για να είναι πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Με την Adidas να κάνει πρόσφατα το ντεμπούτο ενός σχεδίου ανακύκλωσης, καθώς και στη Nike που κάνει πακέτα ποδοσφαίρου από ανακυκλωμένα πλαστικά, ο Reebok ανεβάζει το παιχνίδι της με ένα ολοκαίνουργιο, βιώσιμο παπούτσι.

Εικόνα μέσω Reebok
Φυσικά βιοαποικοδομήσιμα καθώς και βιώσιμα προέρχονται, το αναπνεύσιμο άνω άνω μέρος της μόνιμης ανάπτυξης φλερτ είναι κατασκευασμένο από ίνες δέντρων ευκαλύπτου καθώς και το κάλτσα (που είναι φυσικά ο Odour-busting BTW) χρησιμοποιεί αφρό αλγών άνθησης. Η μεσαία σόλα με μαξιλάρια αναπτύσσεται από καστορέλαιο που παράγει προσφέρει μαξιλάρι υψηλής απόδοσης καθώς και η ευέλικτη εξωτερική σόλα είναι πολύ ανθεκτική καθώς και από γνήσια δέντρα από καουτσούκ.

Σχεδιασμένο καθώς και κατασκευασμένο για να επιτρέψει στο Reebok να μειώσει τη χρήση του παρθένα πολυεστέρα, το εμπορικό σήμα στοχεύει στην εξάλειψη του από τα στυλ τους εντελώς μέχρι το 2025. Αν και αυτό το πάνινο παπούτσι είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά, η απόδοση του παπουτσιού δεν συνεπάγεται συμβιβασμό. Αναπτύχθηκε για να παρατείνει την πορεία σας καθώς και να σας ωθήσει στο νέο σας προσωπικό καλύτερο στην απόλυτη άνεση, εγγυόμαστε ότι θα είναι το νέο σας προτιμώμενο ζευγάρι.

Που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020, κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για να είναι ο πρώτος που θα καταλάβει όταν μεγαλώνουν πολύ περισσότερα νέα για το Floatride Reebok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *