Η συλλογή Converse Camping Supply είναι προετοιμασμένη για το εξαιρετικό ύπαιθρο

Η συλλογή Converse Camping Supply είναι προετοιμασμένη για το εξαιρετικό ύπαιθρο

Η συλλογή Converse Camping Supply είναι η τρέχουσα κάψουλα από την εξαιρετικά κουρασμένη αμερικανική ετικέτα υποδημάτων, που επηρεάζεται από το εξαιρετικό ύπαιθρο. Το πρακτικό και χρηστικό-στυλ πακέτο παρουσιάζει τρεις ολοκαίνουργιες σιλουέτες που αντλούν κίνητρα από τα θρυλικά σχέδια του παρελθόντος. Εάν έχετε κάνει ένα ταξίδι κάμπινγκ ή είστε ένας άπληστος ανεμιστήρας μιας χαλαρής πεζοπορίας, ίσως θελήσετε να τα επιθεωρήσετε!

Κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, συμπεριλαμβανομένης της Cordura, αυτά θα σας καλύψουν απολύτως πρέπει να πρέπει να ασχοληθείτε με δύσκολα εδάφη. Μπορούμε να δούμε ότι αυτά είναι πολύ προεξέχοντα με την αγορά της μόδας Techwear, έτσι ελέγχουν για να ανακαλύψουν περισσότερα!

Εικόνα μέσω συνομιλίας
Πρώτα επάνω είναι το QAK CP, ένα σχέδιο που επηρεάζεται από το Converse Quake που έριξε όλη τη μέθοδο το 1992. Το ζευγάρι είναι απολύτως ανθεκτικό στο νερό και στις καιρικές συνθήκες και είναι κατασκευασμένες από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό RIPSTOP για να βεβαιωθείτε ότι είναι όσο η αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης. Το RSS CP συμμορφώνεται με ON με παρόμοιο σχέδιο, ωστόσο χρησιμοποιεί ανθεκτικούς ιμάντες νάιλον αντί για κορδόνια.

Τέλος, το SPN CP παρουσιάζει μια σιλουέτα τύπου MOC που μας παρέχει vintage Nike ACG Vibes από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ζευγάρι slip-on προβάλλει στρατιωτικό στυλ converse branding και στερεώνεται μέσω μιας οπίσθιας εναλλαγής για μια ασφαλή εφαρμογή. Μια ολόκληρη συλλογή αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια, τσάντες τσάντες και τσάντες αναρρίχησης, θα κυκλοφορήσει μαζί με τη συλλογή υποδημάτων, που θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με το εξωτερικό μάρκα Gregory.

Εικόνα μέσω συνομιλίας
Εάν επιδιώκετε να πάρετε τα χέρια σας σε οτιδήποτε από τη συλλογή Converse Camping Supply, θα πρέπει να καθίσετε σφιχτά λίγο περισσότερο ακόμα. Δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την κάψουλα, οπότε κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή, καθώς θα σας ενημερώσουμε με το ρεύμα καθώς ξεδιπλώνεται. Εν τω μεταξύ, επιθεωρήστε το φετινό 15, πολλές υπολειπόμενες σταγόνες!

Εικόνα μέσω συνομιλίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *