Μια ματιά στο αποκλειστικό SSENSE X New Balance 2002R

Μια ματιά στο αποκλειστικό SSENSE X New Balance 2002R

Το New Balance 2002R είναι μια σιλουέτα από το τεράστιο υποδημάτων της Βοστώνης που έχει γίνει ένα βασικό κομμάτι για συλλέκτες πάνινα παπούτσια. Ήταν στο αρχείο για πολλά χρόνια μέχρι πρόσφατα, όταν οι συνεργάτες όπως ο Salehe Bembury, Thisisneverthat, για να αναφέρουμε μόνο ένα ζευγάρι, βρήκε τη σιλουέτα και το αναβίωσε με φρέσκα σχέδια. Η νεώτερη παράδοσή του βλέπει τώρα μια στολή που γίνεται σε συνεργασία με τον λαϊκό πωλητή μόδας και υποδημάτων Ssense.

Αυτό το αποκλειστικό SSENSE X New Balance 2002R είναι σε αντίθεση με τα άλλα συνεργατικά αδέλφια του ή τα χρωματιστά στοιχεία όπως το λατρευτικό πακέτο προστασίας. Αυτό το ζευγάρι διαθέτει μία από τις καθαρότερες παλέτες που έχει εμφανιστεί ποτέ το μοντέλο vintage σε επικαλύψεις Corduroy που σημειώνονται σε ουδέτερες αποχρώσεις από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο.

Εικόνα μέσω ssense
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η διαμόρφωση του καλωδίου και του πλέγματος είναι βαμμένη σε γήινες αποχρώσεις καφέ, μπεζ, μαύρου και κρέμας, με τα κορδόνια με χλίστ με το μοναδικό στοιχείο που παρέχει μια δυνατή ποπ αντίθεση. Οι κλασικές λεπτομέρειες επωνυμίας New Balance διατηρούν το ίδιο με όλα τα άλλα ζεύγη και τη μονάδα μεσαίας σόλας N-ergs.

Τι πιστεύετε για το SSENSE αποκλειστικό New Balance 2002R “Corduroy”; Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, αν δεν θέλετε να χάσετε τις πιο πρόσφατες μειώσεις του New Balance. Σε σχετικές ειδήσεις, αυτό το New Balance 2002R “Protection Pack” έρχεται πριν από το Distressed.

Εικόνα μέσω ssense
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω ssense
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *