Ιορδανία 11 Concord για να ξεκινήσει σε 1 ώρα στο Nike Sneakrs UK;!

Ιορδανία 11 Concord για να ξεκινήσει σε 1 ώρα στο Nike Sneakrs UK;!

Αν δεν γνωρίζατε ήδη, ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν μέχρι στιγμής θα ξεκινήσει στις 8μμ απόψε. Η Λίβερπουλ έκανε το ταξίδι στο Παρίσι για αυτή την αναμέτρηση του Champions League. Εάν οι κόκκινοι δεν μπορούν να νικήσουν το PSG, θα μπορούσαν να βρεθούν κάτω από τα στάδια νοκ -άουτ. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτό είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, αλλά σίγουρα αναρωτιέστε τι πρέπει να τελειώσει με τον εξαιρετικά περιζήτητο Jordan 11 Concord;!

Λοιπόν, σύμφωνα με τις φήμες, η Nike πρόκειται να ξεκινήσει αυτή την αποκλειστική σιλουέτα για να συμπέσει με το χρόνο εκκίνησης. Αυτό είναι σωστό, μια εκτόξευση σοκ θα μπορούσε να συμβεί σε λίγο περισσότερο από μία ώρα μέσω της Nike Sneakrs UK.

Αυτό δεν πρέπει να έρχεται ως υπερβολική έκπληξη, δεδομένης της συνεργασίας μεταξύ Ιορδανίας και Παρισιού Αγίου-Ζερμίου. Ως ανταμοιβή για όλους τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, θα απολαύσετε την έγκαιρη πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα Grails της Ιορδανίας. Μείνετε κολλημένοι στο Nike Sneakrs UK από τις 8μμ απόψε!

Εάν δεν καταφέρετε να μπείτε στο Jordan 11 Concord σήμερα το απόγευμα, μια επίσημη εκτόξευση συμβαίνει την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε κολλημένοι στο @thesolesupplier για πολύ περισσότερες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *