Κοιτάξτε πρώτα το Supreme X Nike SB Dunk High “Βραζιλία”

Κοιτάξτε πρώτα το Supreme X Nike SB Dunk High “Βραζιλία”

Γνωρίζουμε ήδη το Supreme και η Nike έχουν κάτι στα έργα. Αφού ρίξετε μια ματιά στο “White” και το “Πολεμικό Ναυτικό”, μοιάζει με το αποτύπωμα Streetwear με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα προσθέσει ένα τρίτο και τελικό χρωματισμό σε “με οποιοδήποτε μέσο” με το Supreme X Nike SB Dunk High “Βραζιλία” – και παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Διεξάγεται νωρίτερα αυτό το μήνα στο τελευταίο τεύχος του Master του Shoes, αυτό το dunk είναι ζωγραφισμένο στο ίδιο χρωματικό σχέδιο με το θρυλικό dunk χαμηλή “Βραζιλία” από το 2000. Διαθέτοντας μια πλήρη δερμάτινη κατασκευή που είναι τόσο ασφάλιστρο όσο παίρνει, το άνω είναι διακοσμημένο με ένα τόνος εκπληκτικών κεντημένων λεπτομερειών, συμπεριλαμβανομένων των “με οποιοδήποτε μέσο” στη φτέρνα σε μια γραμματοσειρά, “Ανώτατη ομάδα” στον αστράγαλο και “όχι” στο πλευρικό δάκτυλο.

Αυτό είναι στρογγυλεμένο με ένα ζευγάρι έντονα κόκκινα πέλματα με το λογότυπο Futura της μάρκας, ενώ οι τραγανές λευκές midsoles κάθονται κάτω, οριστικοποιώντας τον πραγματικά εικονικό σχέδιο.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το Supreme X Nike SB Dunk High “Brazil”, αλλά σίγουρα θα είναι κάποια στιγμή φέτος. Θα μπορούσε αυτό να είναι το καλύτερο από το μάτσο; Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το νεο-χαριτωμένο χρώμα, και σε σχετικές ειδήσεις, μια Supreme X Tiffany & Co. συνεργασία μπορεί να είναι απλά στα έργα!

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *