Η Kylie Jenner πειράζει το Travis Scott X Air Jordan 1 χαμηλό “αντίστροφη Mocha”

Η Kylie Jenner πειράζει το Travis Scott X Air Jordan 1 χαμηλό “αντίστροφη Mocha”

αφού εντοπίστηκε στα πόδια του Stormi νωρίτερα αυτή τη σεζόν, η Kylie Jenner πήρε τώρα την ιστορία Instagram για να πειράξει την έκδοση του Travis Scott X Air Jordan 1 χαμηλή “αντίστροφη mocha”, και για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ καλύτερα στο χέρι από ό, τι προηγουμένως σκεφτήκαμε. Με μερικές λεπτές τσιμπήματα εδώ και εκεί σε σύγκριση με το ζευγάρι GS, ας φτάσουμε κοντά και προσωπικά με το επόμενο παπούτσι Swoosh της LA Flame!

Εικόνα μέσω της Kylie Jenner
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μια ανεστραμμένη ανάληψη στο “Dark Mocha” του 2019, αυτό το χαμηλό Air Jordan 1 μοιάζει σαν να λειτουργεί πάνω από μια γήινη βάση καφέ σουέτ, ενώ τραγανές λευκές δερμάτινες πάνελ τυλίγονται γύρω από το toebox, το τακούνι και το σύστημα. Σε αντίθεση με το ζευγάρι σχολικών σχολείων του Stormi, το Swoosh προς τα πίσω βυθίζεται σε όλο το μαύρο. Ενώ μπορεί να φανεί λίγο περίεργο το γεγονός ότι και τα δύο ζευγάρια είναι ελαφρώς διαφορετικά, ο Travis έκανε το ίδιο πράγμα πέρυσι με το Air Max 270 να αντιδράσει τα “Cactus Trails”. Εάν μπορείτε να ρίξετε το μυαλό σας πίσω στο 2020, το ζευγάρι του μικρού παιδιού είχε πραγματικά ένα swoosh ήδη στα πλευρικά και μέσια πλευρικά πάνελ.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε μια άσπρη μεσαία σόλα Nike Air που προσφέρει ένα vintage vibe, και γύρω από την πλάτη, το Cactus Jack Emoji και οι φτερωτές διακριτικές μπάσκετ είναι και οι δύο ραμμένες στο αριστερό και το δεξί τακούνι, αντίστοιχα. Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το Air Jordan 1 χωρίς να αναφέρετε τα έντονα κόκκινα κορδόνια. Ενώ αυτό το ζευγάρι θα έρθει με ένα συμβατικό ζευγάρι λευκών, μοιάζει με τον ράπερ που γεννήθηκε στο Χιούστον θα αλλάξει τα πράγματα με ένα αντίθετο κόκκινο σετ επίσης.

Εικόνα μέσω της Kylie Jenner
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά σύμφωνα με τις πηγές μας, το Travis Scott X Nike Air Jordan 1 χαμηλή “αντίστροφη mocha” θα προσγειωθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2022 και πιθανότατα θα πέσει μαζί με ένα άλλο χρώμα. Ενημερώστε μας αν προτιμάτε αυτό το OG, και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι κάθε Travis Scott X Nike που γνωρίζουμε ότι είναι στα έργα!

Εικόνα μέσω της Kylie Jenner
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *