Η γκαλερί RSVP X Nike Air Force 1 High αντλεί έμπνευση από άλλες σιλουέτες Swoosh

Η γκαλερί RSVP X Nike Air Force 1 High αντλεί έμπνευση από άλλες σιλουέτες Swoosh

φήμες για μια γκαλερί RSVP X Nike Air Force High έχουν κάνει γύρους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ποτέ δεν έχουμε δει ποτέ το sneaker σε αμφιβολία … μέχρι τώρα. Ένα φόρο τιμής σε άλλες σιλουέτες SWOOSH, δηλαδή την Πολεμική Αεροπορία 1, την Πολεμική Αεροπορία 2, και φυσικά, την Πολεμική Αεροπορία 3, ας πάρουμε την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα!

Εργάζοντας σε μια εξαιρετικά καθαρή λευκή δερμάτινη βάση, τα νεώτερα υποδήματα του Chicago Boutique που προσφέρονται είναι με αποχρώσεις “volt” σε όλη την έκταση, με αποτέλεσμα μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια όπου κι αν πάτε. Ένα πράσινο Swoosh Neon πυροβολεί τα πλευρικά και τα μεσαία πάνελ, ενώ η επωνυμία “RSVP” είναι ελαφρώς κατακλυσμένη στις γλώσσες, υπενθυμίζοντας ότι δεν πρόκειται για παλιά απελευθέρωση AF1.

Εικόνα μέσω Repgod888

Εικόνα μέσω Repgod888
Οι μεταφραζόμενοι μετρητές της φτέρνας δίνουν στο παπούτσι μια πρωτοποριακή εμφάνιση και για να το στρογγυλεύουμε όλα, η μεσαία σόλα του αέρα είναι επικαλυμμένη με καουτσούκ με λάμψη στο σκοτάδι, ώστε να μπορείτε να κάμπετε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τοποθετημένο για να πέσει στις αρχές του 2020, η γκαλερί RSVP X Nike Air Force 1 High μας έχει προωθήσει για τις σταγόνες πάνινα παπούτσια του επόμενου έτους! Εάν θέλετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν περισσότερες πληροφορίες!

Εικόνα μέσω Repgod888
ψευδής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *