Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μπείτε στο sneakersnstuff x adidas Originals NMD R1 ‘DataMosh 2.0’

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μπείτε στο sneakersnstuff x adidas Originals NMD R1 ‘DataMosh 2.0’

Η συνέχεια σε ένα από τα πιο καυτά πάνινα παπούτσια του 2017, το Sneakersnstuff X Adidas Originals NMD R1 ‘DataMosh 2.0’ είναι πρακτικά εδώ.

Παρουσιάστηκε σήμερα, και τα δύο χρώματα Datamosh 2.0 διαθέτουν ένα σκοτεινό επάνω μέρος, με το πρώτο να αγωνίζεται ένα «καφέ», «πυρήνα μαύρο» και «ρουζ πράσινο» και το δεύτερο ντυμένο στο «πυρήνα Black», «Blue Night» , και το «πυρήνα μπλε». Τα δερμάτινα μάτια διαθέτουν και τα δύο πάνινα παπούτσια και, όπως και ο προκάτοχός τους, κάθονται στην κορυφή μιας πλήρους ώθησης για την πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα.

Εάν σχεδιάζετε να COP του Sneakersnstuff X Adidas Originals NMD R1 ‘DataMosh 2.0’, το περιζήτητο πακέτο έχει οριστεί για να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και οποιεσδήποτε τοποθεσίες sneakersnstuff στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τι πιστεύετε για αυτό το νομαδικό; Τα πάνινα παπούτσια ανταποκρίνονται στο The Datamosh Moniker; Η έκδοση αυτή θα είναι τόσο δημοφιλής όσο τα δύο πρώτα ζευγάρια; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων! Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *