Το Travis Scott x Nike Air Max 270 αντιδρά “Cactus Jack” παίρνει μια ενημερωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Travis Scott x Nike Air Max 270 αντιδρά “Cactus Jack” παίρνει μια ενημερωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά από έναν τόνο καθυστερήσεων, ο πολυαναμενόμενος Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” έχει τελικά μια ενημερωμένη απελευθέρωση ημερομηνία. Αρχικά προοριζόταν να πέσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο, αργότερα ωθήθηκε πίσω μέχρι την 1η Μαΐου, και αναμφισβήτητα αυτό δεν κατάφερε να συμβεί.

Διαθέτοντας ένα κομψό άνω πλέγμα που είναι ενσωματωμένο με TPU για πρόσθετη υποστήριξη και δομή, το “Cactus jack” ή το “Cactus Trail”, καθώς το παρατσούκλι διαθέτει μια βάση “ελαφριά κρέμα”. Η δερμάτινη επένδυση κάνει το δρόμο του στο σύστημα κορδονιών και στο κουτί των δακτύλων, ενώ μια παύλα ασαφούς σουέτ φτάνει γύρω από τον αστράγαλο για μια ακόμη πιο λαμπερή εμφάνιση και αίσθηση.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε το υβριδικό αέρα max 270 αντιδρά η μεσαία σόλα που συνδυάζει αντιδράστε αφρό με μια φούσκα αέρα στη φτέρνα. Ζωγραφισμένη σε μια παλέτα “Dark Hazel”, έχει γίνει με τρόπο που μοιάζει με πετρέλαιο – μια αμφιλεγόμενη επιλογή σχεδιασμού που έχει απολύτως πήρε sneakerheads μιλώντας. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, ένα σύστημα εναλλαγής συστήματος σε φωτεινό μπλε, τοποθετώντας τις τελευταίες πινελιές στην χρηστική αισθητική.

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888
Τα χέρια κάτω από μία από τις πιο αναμενόμενες συνεργασίες της χρονιάς της χρονιάς, το Travis Scott X Nike Air Max 270 αντιδρά το “Cactus Jack” τώρα θα φτάσει στις 29 Μαΐου. Φημολογείται ότι είναι διαθέσιμο σε πλήρη οικογενειακά μεγέθη, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται, και αυτά θα είναι ένα COP!

Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι αργότερα αυτό το μήνα, και ενώ είστε εδώ, πολύ περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορίας μόλις εμφανίστηκαν για το Kith X Nike Air Force 1 “Πανεπιστήμιο Red”!

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *