Το Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” επιστρέφει αργότερα φέτος

Το Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” επιστρέφει αργότερα φέτος

πέρυσι, η Peaceminusone X Nike Air Force 1 “του G-Dragon έγινε μια από τις πιο υπερφορτωμένες συνεργασίες του έτους . Ενώ η GD είναι γνωστή επειδή είναι ένας από τους πιο εικονικούς καλλιτέχνες στον κόσμο του K-Pop, είναι σχετικά άγνωστος στη βιομηχανία πάνινα παπούτσια, οπότε αυτό είναι σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την εκπροσώπηση της Ανατολικής Ασίας. Τώρα, φαίνεται ότι έχει ένα άλλο AF1 στα έργα, και παίρνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα!

Πρώτα διαρρεύσει μέχρι το Μάιο, το “para-noise” έλαβε ένα πλήρως ανεστραμμένο makeover. Με μια “τριπλή λευκή” δερμάτινη κατασκευή, αυτό σιγά -σιγά αλλά σίγουρα φθείρεται για να αποκαλύψει ένα κομμάτι της προσαρμοσμένης τέχνης που έκανε ο ίδιος ο ηγέτης του Bigbang. Τα επιπλέον παχιά κορδόνια κάνουν μια επιστροφή, ενώ το εγκεφαλικό επεισόδιο που περιγράφει λεπτομερώς κατά μήκος της μεσαίας σόλας Nike Air επιστρέφει επίσης για δεύτερη φορά, αναφέροντας τις ρίζες της Νότιας Κορέας του εικονιδίου του στυλ.

Εικόνα μέσω solebyjc

Εικόνα μέσω solebyjc
Κατά μήκος της γλώσσας θα βρείτε μια κεντημένη μαργαρίτα σε μαύρο χρώμα, και στρογγυλοποιώντας όλα μακριά, οι προσαρμοσμένες καρφίτσες κάνουν το δρόμο τους στα δύο πρώτα βλέφαρα ακριβώς όπως το OG από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναμένεται να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν τον Σεπτέμβριο, το G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-noise” γίνεται για να γυρίσει τα κεφάλια, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή εάν χρειάζεστε ένα ζευγάρι Η περιστροφή σας! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή τη συνεργασία και σε σχετικές ειδήσεις, το πακέτο Nike “Brushstroke” είναι διαθέσιμο τώρα!

Εικόνα μέσω solebyjc

Εικόνα μέσω solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *