Το New Balance 998 “Made υπεύθυνα” είναι σχεδιασμένο με πλεονασματικά υλικά

Το New Balance 998 “Made υπεύθυνα” είναι σχεδιασμένο με πλεονασματικά υλικά

προς το παρόν, ο αριθμός των περιβαλλοντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αυξάνεται καθημερινά. Οι άνθρωποι έχουν γίνει πολύ ανεύθυνοι για το περιβάλλον τους προκαλώντας περισσότερη ρύπανση και τα αποτυπώματα άνθρακα, καθώς οι sneakerheads έχουν επίσης επεκταθεί σε μεγαλύτερο όγκο καθώς συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε νέα λάκτισμα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κλειδαριάς. Με αυτό είπε, η αμερικανική ετικέτα υποδημάτων New Balance προσπαθεί με ανυπομονησία προς ένα βιώσιμο μέλλον, από τώρα να σχεδιάσει το όγδοο μοντέλο της από τη σειρά 99x με πλεονασματικά υλικά. Το New Balance 998 “που έγινε υπεύθυνα” είναι όλα όσα χρειάζεστε για να προωθήσετε τη βιωσιμότητα, ενώ εξακολουθείτε να παραμένετε κομψά.

Ενώ το NB998 έχει ήδη χτυπήσει την αγορά των πάνινων παπουτσιών σε πολλαπλές παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών θέσεων συνεργασιών με τους ομοφυλόφιλους της Ronnie FIEG, που βασίζεται στη Νέα Υόρκη και τον λιανοπωλητή υποδημάτων Kith, το New Balance έκανε υπεύθυνη 998 θα έρθει στο 1 από το 1, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε χρωματιστή μόδα και υποδήματα της NYC. είναι μοναδικό μεταξύ τους.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Χρησιμοποιούνται αχρησιμοποίητα δομικά υλικά από το junkyard της New Balance σε αυτά τα νέα ισορροπία 998s για να ανανεώσουν τα παραδοσιακά πλέγματα σουέτ και πλέγματα, συμπεριλαμβανομένων των κορδονιών, της επένδυσης κάλτσας, των περιλαίμιων και των μεσαίων σόλων. Ενώ η υπογραφή του Abzorb Midsole του αθλητικού γίγαντα στεγάζει το πάνω μέρος για βέλτιστη άνεση και μαξιλάρι, τα συμπληρωματικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα αποτελούν τους ομολόγους της σιλουέτας. Τοποθετήστε την απελευθέρωση σε άγρια ​​μπλοκ χρώματος μαύρου, γκρι, κίτρινου, μοβ, πορτοκαλί, μπλε και πολλά άλλα, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι πρόκειται για εγγυημένο κεφάλι-turner. Η ρύθμιση είναι τελικά πλήρης με επιτυχίες επωνυμίας New Balance στη γλώσσα και τις πέλλες

Ενημερώστε μας αν copping το New Balance 998 “Made outly”, και αν θέλετε να μείνετε μπροστά από τις τελευταίες εκδόσεις New Balance, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι να σας ενημερώσω! Το New Balance 57/40 μόλις έπεσε και είναι το καλύτερο πάνινο παπούτσι που μπορείτε να αγοράσετε για £ 90!

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *