Το Dior X Kenny Scharf δείχνει το άσσο μέχρι το μανίκι τους με αυτή την κάρτα που επηρεάζεται από την κάρτα

Το Dior X Kenny Scharf δείχνει το άσσο μέχρι το μανίκι τους με αυτή την κάρτα που επηρεάζεται από την κάρτα

μετά την έκθεση της συλλογής Cactus Jack X Dior την περασμένη εβδομάδα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, φαίνεται ότι η μάρκα Kim Jones Lead παρουσιάζει ενδείξεις επιβραδύνοντας καθώς αποκαλύπτουν τη δεύτερη συνεργασία Dior X Kenny Scharf. Συνεχίζοντας με τον στόχο του Kim Jones να συνεργαστεί με τα κορυφαία δημιουργικά, αυτή η συλλογή παρουσιάζει μια συλλογή από προϊόντα εμπνευσμένα από παιχνίδια στην κορυφή Silhouettes Dior.

Χαρακτηρισμένος από το Ace, το βασιλιά καθώς και το θέμα της Βασίλισσας της Καρδιές που παρουσιάστηκε σε όλη την έκταση, ο Scharf έχει επεξεργαστεί τα στοιχεία του παιχνιδιού για να ευθυγραμμιστεί με το δικό του στυλ σουρεαλισμού καθώς και την κληρονομιά του Dior.

Εικόνα μέσω του Dior
Τα ενδύματα μέρος της συλλογής διαθέτουν πουκάμισα, σορτς, μπλούζες, σακάκια τζιν, καθώς και καπέλο δοχείων υπογραφής, τα οποία είναι διακοσμημένα με ένα μαγευτικό ναυτικό καθώς και εκτός λευκής απόχρωσης. Επιλέξτε κομμάτια έχουν κοσμήσει με το επαναπροσδιορισμένο στυλ παιχνιδιού του Scharf για να δημιουργήσει μια allover εκτύπωση που αξίζει ακόμη και την πιο εκλεκτική ντουλάπες.

Εικόνα μέσω του Dior
Παράλληλα με τα ρούχα, η κάψουλα διαθέτει επίσης μια μικρή ποικιλία αξεσουάρ που περιλαμβάνει ένα ασημένιο κολιέ, ασημένιο βραχιόλι, μια γραβάτα καθώς και μια χαμηλή έκδοση των πάνινα παπούτσια B23 της Dior. Ολόκληρη η συλλογή προσφέρεται τώρα στον ιστότοπο της Dior με κόστος που κυμαίνεται από £ 430 έως £ 1900. Σε άλλες ειδήσεις, οι δοκοί γιορτάζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με μια σειρά μοναδικών ενδυμάτων.

Εικόνα μέσω του Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *