Το Community X Adidas Ultra Appropt παίρνει μια ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Community X Adidas Ultra Appropt παίρνει μια ημερομηνία κυκλοφορίας

νωρίτερα αυτό το έτος, ο Shinsuke Takizawa πήρε στο Instagram για να πειράξει τη γειτονιά X Adidas Ultra Boost, καθώς και τώρα, έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για την έντονα αντιπαραβαλλόμενη συλλογή! Εμφανίζεται σε εξαιρετικά καθαρό μαύρο καθώς και λευκές παλέτες, απαιτείται απολύτως ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας όταν πέφτουν!

Κατασκευασμένο από ένα αναπνεύσιμο υλικό, τόσο το NBHD UBS λειτουργούν τέσσερα βέλη βιδών με αστραπή που πυροβολούν το vamp προς το toebox, δίνοντας έμφαση στο εξορθολογισμένο σχέδιο του δρομέα. Συμπληρωματικά κλουβιά προσθέτουν υποστήριξη, καθώς και φυσικά, το πλήρες μήκος βελτιώνει τα midsoles κάθονται κάτω από τα πόδια για πρόσθετη άνεση καθώς και απεριόριστη μαξιλάρια. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, το γυαλιστερό δερμάτινο δέρμα κάνει τη μέθοδο της στις γλώσσες για μια ματιά που έχει γίνει για να γυρίσει τα κεφάλια.

Ρυθμίστηκε να μειωθεί στις 27 Απριλίου μέσω του webstore της γειτονιάς, αναμένετε μια ευρύτερη απελευθέρωση στο εξαιρετικά εγγύς μέλλον! Ας καταλάβουμε ποια γειτονιά X Adidas Ultra βελτιώνεται ότι θα συμβάλλετε στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *