Το μέγεθος? Το X New Balance 237 είναι ιδανικό για το καλοκαίρι περιστροφής σας

Το μέγεθος? Το X New Balance 237 είναι ιδανικό για το καλοκαίρι περιστροφής σας

Υποδοχίες και το μέγεθος του λιανοπωλητή ρούχων; έχουν ευλογήσει άπληστες sneakerheads με ζεύγη υψηλής θερμοκρασίας από τα ’00. Και αργά, τους έχουμε δει να επεκτείνουν την επικράτειά τους σε όλο τον κόσμο – τώρα με ένα νέο εμπορικό χώρο που βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά. Αλλά φαίνεται ότι το μέγεθος; Έχετε πολλές περισσότερες κάρτες μέχρι το μανίκι τους καθώς βγάζουν μια άλλη συνεργασία με τη διάσημη ετικέτα υποδημάτων Boston New Balance. Έχουμε όλες τις λεπτομερείς εικόνες εδώ του μεγέθους; X New Balance 237, οπότε σας προτείνουμε να συνεχίσετε να διαβάζετε, καθώς αυτά είναι αναμφισβήτητα καλοκαιρινό banger.

Μετά την εξαιρετικά πολυπόθητη απελευθέρωση του μεγέθους; X New Balance “College Pack” που περιλαμβάνει την κλασική New Balance 574 και το Retro New Balance 550 Silhouette, αυτή η επερχόμενη προσφορά από το δίδυμο παίρνει το New Balance 237. Μια ώριμη έκδοση του New Balance 327 που σχεδιάστηκε από το Charaf Tajer.

Εικόνα μέσω μεγέθους;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εδώ βλέπουμε το συν-επωνυμικό σύνολο που προσφέρεται με μια πλήρως διάτρητη δερμάτινη βάση σε κρέμα και λευκές αποχρώσεις-παραβιάζοντας μια καθαρή εμφάνιση και μια ελαφριά εμπειρία που απουσιάζει από πολυάριθμα μοντέλα τρόπου ζωής στην αγορά. Οι εύπλαστες πάνελ σουέτ τυλίγονται επίσης γύρω από ξεχωριστά στοιχεία για μια πριμοδότηση. Η οριστικοποίηση της συνεργασίας είναι αντιφατικές προθέσεις μέσω του προφίλ n λογότυπα σε γκρι και μια κιτρινωπή μονάδα μεσαίας σόλας κάτω από την προτείνηση μιας vintage διάθεση στους εκπαιδευτές της New Balance.

Θα προσθέσετε το μέγεθος; X New Balance 237 “Κρέμα Λευκό” στην καλοκαιρινή σας σύνθεση; Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε τις τελευταίες εκδόσεις New Balance, τότε είναι καλύτερο να κολλήσετε μαζί μας εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις ενημερώσεις. Και μιλώντας για ενημερώσεις, το New Balance XC-72 μόλις έκανε ντεμπούτο με την πιο τρελή σόλα στο παιχνίδι!

Εικόνα μέσω μεγέθους;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω μεγέθους;
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *