Το καρναβάλι Notting Hill επηρεάζει την ποδοσφαιρική X Adidas Consortium ZX Torsion

Το καρναβάλι Notting Hill επηρεάζει την ποδοσφαιρική X Adidas Consortium ZX Torsion

Εικόνα μέσω πεζοπορίας
Η Adidas πηγαίνει όλα έξω για τη σιλουέτα Torsion ZX αυτό το μήνα. Αφού αποκάλυψαν τη στρέψη Y-3 ZX που πέφτει αργότερα απόψε, έχουν πλέον συνεργαστεί με το δρόμο για ένα Carnival-Inspired Colourway, καθώς και το καλύτερο παπούτσι για να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι του 2019.

Απελευθερώνοντας ως μέρος του έργου τους Communitas, το οποίο στοχεύει να “ανυψώσει τις γειτονιές από τις οποίες ήρθαν”, το παπούτσι είναι βαμμένο σε ένα εξαιρετικά καθαρό λευκό και γκρίζο συνδυασμό με εντυπωσιακές κίτρινες τόνους νέον που χαρακτηρίζονται από όλη. Με βάση ένα νάιλον, δέρμα, πλέγμα, καθώς και την κατασκευή σουέτ, το διάσημο λογότυπο μάσκας αερίου FP έχει αναδιαμορφωθεί για να φορέσει μια παραδοσιακή κεφαλίδα καρναβαλιού, καθώς και οι γλώσσες είναι διάτρητες με την υπογραφή κοινοπραξίας, συνολικά με “W1/ W11 “; Οι ταχυδρομικοί κώδικες που αντιπροσωπεύουν τον βρετανό έμπορο καθώς και τις διευθύνσεις του Notting Hill, αντίστοιχα.

Εικόνα μέσω πεζοπορίας

Εικόνα μέσω πεζοπορίας
Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε ένα πλήρες μήκος βελτίωση της μεσαίας σόλας για απίστευτη άνεση με κάθε βήμα, καθώς και είναι επίσης εγχυμένη με μια ράβδο στρέψης που παίρνει ένα πολύχρωμο μαρμάρινο αποτέλεσμα, παρέχοντας στους χρήστες με το παιχνίδι που αλλάζει την υποστήριξη καθώς και τη σταθερότητα.

Τοποθετημένο στην προ-εκτόξευση στις 24 Αυγούστου στο Footpatrol, το ποδήλατο X Adidas Consortium ZX Torsion θα πάρει στη συνέχεια μια πολύ ευρύτερη απελευθέρωση στις 11 Οκτωβρίου, όπου θα μειωθεί παγκοσμίως. Έχετε δοκιμάσει ακόμα αυτό το λατρευτικό της δεκαετίας του ’80; Ας καταλάβουμε τι σκέφτεστε, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο για τα τρέχοντα καθώς και τα μεγαλύτερα νέα του sneaker!

Εικόνα μέσω πεζοπορίας

Εικόνα μέσω πεζοπορίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *