Πώς να στυλ η Nike Air Force 1

Πώς να στυλ η Nike Air Force 1

μία από τις πιο φιλόξενες σιλουέτες της Nike, η Nike Air Force 1 έχει διεκδικήσει μια θέση στην αίθουσα της φήμης του Sneaker για όλους τους σωστούς λόγους. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 1982, το AF1 ήταν μια από τις καλύτερες σιλουέτες της μάρκας από τότε. Είτε πρόκειται για τη φετινή συνεργασία Travis Scott είτε για το Bobbito Garcia X Nike Air Force του 2007, κάθε sneakerhead έχει τη δική του προσωπική αγαπημένη επανάληψη αυτής της εικονικής σιλουέτας.

Παρέχοντας ατελείωτες δυνατότητες στυλ, το AF1 μπορεί κυριολεκτικά να φορεθεί με οτιδήποτε. Είτε πρόκειται για τζιν, joggers ή τραγανό προσαρμοσμένο χωριστά, αυτά τα πάνινα παπούτσια προσθέτουν στιγμιαία βερνίκια σε οποιοδήποτε σύνολο. Μετακινηθείτε για να δείτε πώς μερικοί από τους αγαπημένους μας επιρροές στυλ τα ζευγάρια τους…

@hypedjason
Επιλέγοντας να κρατήσει το τριπλό λευκό AF1 τραγανό και καθαρό, @Hypedjason φοράει του με αναξιοπαθούντα τζιν και ένα φαρδιά μπλουζάκι. Πώς τους κρατάει χωρίς πτυχή; Είναι ένα μυστήριο.

ψευδής

@C__K_
Φορώντας το OG Cactus Jack Nike Air Force 1 με παντελόνια φορτίου on-trend, @c__k_ δίνει ένα μάθημα σε αβίαστο αστικό στυλ.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που μοιράζεται ο Clemens Kuchinka / CK (@C__K_)

@qiasomar
Αποδεικνύοντας ότι ένα ποπ χρώμα μπορεί να ολοκληρώσει οποιαδήποτε στολή, @Qiasomar φοράει το off-λευκό x nike AF1 με φαρδιά τζιν και ένα ψυχεδελικό hoodie tie-dye.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που μοιράζεται ο Qias Omar (@Qiasomar)

@levibentlee
Ένας άλλος οπαδός της κλασικής λευκής-λευκής επανάληψης, @levibentlee κρατά τα πράγματα απλά και αποτελεσματικά με προσαρμοσμένα παντελόνια και ένα τραγανό μπλουζάκι. Φρέσκα λουλούδια προαιρετικά.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που μοιράζεται ο Levi Bent-Lee (@levibentlee)

@rebeccahyldahl
Δίνοντας ένα μάθημα στο Accessorising, @rebeccahyldahl ομαδοποιεί την Πολεμική Αεροπορία 1 ‘Shadows’ με αντίστοιχες κάλτσες και μια γυαλισμένη αλυσίδα ασημένιου αστραγάλου.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που μοιράζεται η Rebecca Hyldahl; (@rebeccahyldahl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *