Περπατήστε σε σύννεφα με το Nike Shox “Light Bone”

Περπατήστε σε σύννεφα με το Nike Shox “Light Bone”

Αν ψάχνετε για ένα πάνινο παπούτσι που παρέχει όλη την ημέρα άνεση, βγάζει στυλ streetwear και έχει μία από τις πιο καθαρές παλέτες χρωμάτων στην αγορά, τότε δεν κοιτάξτε ακόμα περισσότερα από το Nike Shox “Light Bone”. Ερχόμενοι με μια αδιαμφισβήτητη σιλουέτα, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι ευθεία από το ’00 και το αγαπάμε.

Nike Shox “Light Bone”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Με τις πλάκες του συντονιστή κάτω από τα πόδια, αυτά συνοδεύονται από εύκαμπτες στήλες που δίνουν στο Shox το διακριτό σχήμα τους και την άνευ προηγουμένου άνεση. Ζευγάρι αυτό με μια μεσαία σόλα αφρού, επικαλύψεις TPU, και ένα αναπνεύσιμο πλέγμα, το Nike Shox είναι πραγματικά στην πρώτη γραμμή της κοινότητας των sneaker 16 χρόνια μετά την αρχική απελευθέρωσή τους.

Στρογγυλεμένο με ελαφρύ οστό/δροσερό γκρι/ιστιοφόρο/μεταλλικό ασημένιο χρωματικό παλέτα, αυτό είναι όλα μετατοπίζοντας με φωτεινό σκάψιμο teal στο πάγκο και τη γλώσσα της φτέρνας. Έρχονται σε £ 150 και είναι διαθέσιμα τώρα το Nike Shox “Light Bone” είναι μια περιστροφή απαραίτητη όλο το χρόνο. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για όλες τις καλύτερες ειδήσεις και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Nike Shox “Light Bone”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *