Ο DJ Khaled κάμπτει το Travis Scott X Jordan 1 ‘Cactus Jack’

Ο DJ Khaled κάμπτει το Travis Scott X Jordan 1 ‘Cactus Jack’

Ο DJ Khaled δεν είναι ξένος στα παπούτσια Ultra Hyped και κατά τη διάρκεια της δεύτερης στάσης του Travis Scott, ο καλύτερος παραγωγός μουσικής που κάμπτεται το upcott travis scott X Ιορδανία 1 ‘Cactus Jack’.

Διαρρεύσει τον Οκτώβριο, αυτό το AJ1 είναι ζωγραφισμένο σε ένα σχέδιο «σκούρου mocha» και «μαύρου» χρωμάτων. Κατασκευασμένο από ένα πλήθος υλικών υψηλής ποιότητας, το συνεργατικό παπούτσι χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα καφέ, γήινων τόνων που είναι ιδανικό για τους μήνες του φθινοπώρου. Ένα στρώμα swoosh κοσμεί την πλευρική πλευρά του midfoot, ενώ ένα μοτίβο Cactus jack είναι παρόν στη γλώσσα. Ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να μην γνωρίζετε είναι η τσέπη που είναι κρυμμένη γύρω από την περιοχή του αστραγάλου για να κρατήσετε το μυστικό σας stash.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Travis Scott X Jordan 1 ‘Cactus Jack’, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, η Ένωση La X Air Jordan 1 έχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *