Μια καλύτερη ματιά στη συλλογή Eric Emanuel X Adidas Originals Collection

Μια καλύτερη ματιά στη συλλογή Eric Emanuel X Adidas Originals Collection

με έδρα τη Νέα Υόρκη Eric Emanuel πρόκειται να φέρει τις πολυτελείς, αλλά βαθιά νοσταλγικές ευαισθησίες styling styling στα πρωτότυπα Adidas. Διεξάγεται νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, τώρα ρίχνουμε μια καλύτερη ματιά στη συλλογή δύο sneaker.

Αποτελώντας από την αντιπαλότητα HI καθώς και το Crazy Byw, το οποίο πιάσαμε μια ματιά πίσω τον Νοέμβριο, ο πρώτος σχεδιασμός αναπτύσσεται σε μια λευκή βάση καθώς και διαθέτει χρυσό καθώς και βαθύ κόκκινο στις τρεις λωρίδες του. EE “λογότυπο στη φτέρνα. Το δεύτερο, από την άλλη πλευρά, είναι βαμμένο σε μια μπορντό σκιά με λεπτές αποχρώσεις μαύρισμα που ανακαλύφθηκαν στο κουτί των δακτύλων καθώς και στη μεσαία πλευρά. Διαθέτοντας μια ξεχωριστή μέση σόλα, το πάνινο παπούτσι δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάμπτονται μαζί με τη φυσική κίνηση του ποδιού τους.

Η συλλογή Eric Emanuel X Adidas Originals θα παρουσιαστεί επισήμως στις 7 Δεκεμβρίου, καθώς και θα κυκλοφορήσει σε μια ευρεία επιλογή ενδυμάτων. Ας καταλάβουμε αν θα περάσετε στα σχόλια παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης έχουν διαρρεύσει για το μπάσκετ Adidas Yeezy!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *