Κοντά με τον Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 Setter

Κοντά με τον Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 Setter

Μετά από μια κρυμμένη ματιά νωρίτερα αυτό το μήνα, τώρα φτάνουμε κοντά και προσωπικά με τον Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 Setter. Το τελευταίο Swoosh Collab από τον ιδρυτή του Alyx Studio, θα προσφερθεί σε δύο μονοχρωματικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένης μιας μαύρης έκδοσης καθώς και ενός γκρίζου ζευγαριού.

Εμπνευσμένο από την τεχνολογία, το MMW Joyride CC3 Setter διαθέτει ένα πλήρες πλέγμα με δερμάτινα στοιχεία που χαρακτηρίζονται γύρω από την περιοχή του αστραγάλου. Μια γλώσσα burrito καθώς και ένα ασύμμετρο σύστημα κορδονιών οδηγούν σε μια εξαιρετικά εξορθολογισμένη αισθητική, ενώ οι μοναδικές γροθιές που μοιάζουν με τρύπα στη γλώσσα καθώς και το τακούνι παρέχουν στο παπούτσι μια πρωτοποριακή εμφάνιση καθώς και την αίσθηση.

Εικόνα μέσω του άκρου. είδη ένδυσης

Εικόνα μέσω του άκρου. είδη ένδυσης
Κάτω από κάτω, η τελευταία ανάπτυξη του Williams χρησιμοποιεί το τελευταίο σύστημα μαξιλαριών Joyride της Nike, με εκατοντάδες μικροσκοπικά χάντρες TPE να γεμίζουν την μεσαία σόλα για άνεση καθώς και μαξιλάρι που δεν είναι τίποτα άλλο. Αυτά στεγάζονται μέσα σε μια παγωμένη μπλε μονάδα για μια ποπ αντίθεση.

Πτώση στις 5 Δεκεμβρίου, ο Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους με περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς και με τους εμπόρους!

Εικόνα μέσω του άκρου. είδη ένδυσης

Εικόνα μέσω του άκρου. είδη ένδυσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *