Η Nike Cosmic Unity παίρνει τη βιωσιμότητα στην εξωτερική περιοχή

Η Nike Cosmic Unity παίρνει τη βιωσιμότητα στην εξωτερική περιοχή

Είμαστε μόνο στο δεύτερο μήνα του νέου έτους, καθώς και η μάρκα Beaverton έχει ήδη αποκαλύψει δύο ολοκαίνουργιες σιλουέτες. Μετά την αποκάλυψη του Go Flyease μόλις αυτή την εβδομάδα, έχουν πάρει τώρα τα περιτυλίγματα από τη Nike Cosmic Unity, καθώς είναι μάλλον πραγματικά έξω από αυτόν τον κόσμο. Το τελευταίο πάνινο παπούτσι για να μειωθεί ως μέρος της πρωτοβουλίας “Μετακίνησης σε μηδέν”, αυτό μπορεί απλώς να τροποποιήσει το παιχνίδι για πάντα.

Εικόνα μέσω Nike
Οι φήμες για αυτό το παπούτσι μπάσκετ έχουν κάνει γύρους από τον Ιανουάριο, ωστόσο είναι επίσημο τώρα. Κατασκευασμένο από τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένα υλικά, το άνω είναι κατασκευασμένο από ένα νήμα καλωδίου, ενώ το κάλτσα, τα κορδόνια, καθώς και οι καρτέλες αναπτύσσονται από εξαιρετικά βιώσιμα υφάσματα. Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε ένα επιπλέον χοντροκομμένο zoom air strobel που είναι εν μέρει κατασκευασμένο από καουτσούκ από το έργο Grind της εταιρείας του Όρεγκον. Αυτό προσφέρει ένα τρελό ποσό άνεσης καθώς και ανταπόκριση τόσο όσο και από το γήπεδο.

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για την κοσμική ενότητα χωρίς να συζητήσετε το Nike Swoosh που πυροβολεί τα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ. Έγινε με ένα μοναδικό μαρμάρινο αποτέλεσμα, είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια οπουδήποτε πηγαίνετε.

Εικόνα μέσω Nike
“Ζητήσαμε μια ανησυχία που καθοδηγεί τη διαδικασία μας στο μέλλον: μπορεί ένα προϊόν που κάνει τον κόσμο πολύ καλύτερα να κάνει έναν αθλητή καλύτερα;” Εξήγησε τον ανώτερο καινοτόμο διευθυντή για τα υποδήματα απόδοσης στη Nike Ross Klein. “Θέλαμε να παράγουμε μια συνέργεια μεταξύ του να κάνουμε τον κόσμο πολύ καλύτερα από αυτό που κάνουμε, ωστόσο, αφήνουμε επίσης ένα αποτέλεσμα για τους αθλητές για να εξασφαλίσουμε ότι μπορούν να εκτελέσουν σε υψηλότερο επίπεδο”.

Κάνοντας το μεγάλο ντεμπούτο του σε ένα χρώμα “πράσινης λάμψης” στις 26 Φεβρουαρίου, η Nike Cosmic Unity θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια στο “Amalgam” καθώς και στο “Space Hippie” στις 7 Μαρτίου καθώς και στις 12 Μαρτίου, αντίστοιχα. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το νέο παπούτσι μπάσκετ, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Stüssy X Nike Air Huarache από το 2000 κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *