Η Nike Air Force 1 Mid “Ημέρα Ανεξαρτησίας” από το 1997 κάνει μια επιστροφή το επόμενο έτος

Η Nike Air Force 1 Mid “Ημέρα Ανεξαρτησίας” από το 1997 κάνει μια επιστροφή το επόμενο έτος

2022 σημάδι 40 χρόνια επειδή η Πολεμική Αεροπορία 1 έκανε το μεγάλο ντεμπούτο της. Αναπτύχθηκε από τον Bruce Kilgore, η τώρα θρυλική σιλουέτα ήταν πραγματικά διακοπή το 1984. Επανεκτιμήθηκε ξανά δύο χρόνια αργότερα με το σύγχρονο λογότυπο με πλάγια γραφή, καθώς και το γενικό στυλ έχει παραμείνει πολύ αμετάβλητο από τότε. Για να γιορτάσει τέσσερις δεκαετίες του AF1, η μάρκα Beaverton πρόκειται να αποκαταστήσει τη διάσημη “Ημέρα Ανεξαρτησίας” της Nike Air Force 1 – καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής!

Απλώς θα το βάλουμε εκεί έξω: Το Air Force 1 Mid πρόκειται να παίξει μια σημαντική λειτουργία το επόμενο έτος – το ακούσατε εδώ πρώτα. Εισήχθη το 1997, η “Ημέρα της Ανεξαρτησίας” διαθέτει ένα κτίριο All-Leather που είναι τόσο ασφάλιστρο όσο έρχονται. Η δερμάτινη βάση βότσαλα βυθίζεται σε μια τραγανή “λευκή” απόχρωση, ενώ τα λαμπερά “μεσάνυχτα ναυτικά” προχωρούν στο toebox καθώς και ο ιμάντας αστράγαλο για μια πατριωτική εμφάνιση, καθώς και αισθάνονται ότι μας κραυγάζει Α.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μιλώντας για αυτό, αυτός ο ιμάντας είναι διακοσμημένος με ένα “Varsity Red” Nike Swoosh. Αυτό συμπληρώνεται στη συνέχεια από μια μεγαλύτερη έκδοση κοσμημάτων που μπορεί να ανακαλυφθεί στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, οι Dubraes από ανοξείδωτο χάλυβα συνδέουν οτιδήποτε μαζί, οριστικοποιώντας τον πραγματικά αξιοσημείωτο σχεδιασμό.

Η Nike Air Force 1 Mid “Ημέρα Ανεξαρτησίας” πρόκειται να εισαγάγει κάποια στιγμή το 2022, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε αν θα αρπάξει αυτή την επανεμφάνιση το επόμενο έτος, καθώς και στις Associated News, το Stüssy X Nike Air Force 1 Mid έχει αποκαλυφθεί!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *