Η Nike εξαπλώνει την ψυχική υγεία και την ευεξία κατανόηση με το Air Max 270 αντιδρά ‘στην αίσθηση μου’

Η Nike εξαπλώνει την ψυχική υγεία και την ευεξία κατανόηση με το Air Max 270 αντιδρά ‘στην αίσθηση μου’

εικόνα μέσω της Nike
Η ψυχική υγεία και η ευεξία παίζουν μια πολύ κρίσιμη λειτουργία στη γενική ευημερία σας. Κάτι που μας επηρεάζει όλους, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, όταν η φασαρία καθώς και η φασαρία της καθημερινής ζωής μπορεί να είναι μάλλον αγχωτικό, είναι σημαντικό να μπορείτε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας με τους φίλους σας καθώς και την οικογένεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Nike συνεργάστηκε με τον ψυχοθεραπευτή καθώς και τον δικηγόρο ψυχικής υγείας και ευεξίας Liz Beecroft για το Nikeâ Air Max 270 αντιδρούν «στις αισθήσεις μου».

Βαμμένο σε μια εξαιρετικά καθαρή ασβέστη φιλική προς το περιβάλλον καθώς και λευκή παλέτα, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για το “In My Feels” είναι το κυματιστό swoosh που πυροβολεί τα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά πάνελ, συμβολίζοντας την ιδέα ότι η “θεραπεία δεν είναι γραμμική”. Με το ένα άνω άνω μέρος για μια ομαλή και εξορθολογισμένη εμφάνιση, ένα πολύχρωμο γραφικό λουλούδι στη γλώσσα σας θυμίζει να “έχετε μια υπέροχη μέρα”, καθώς και στην πλάτη “,” στην αισθάνεται μου “. είναι κεντημένο.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε το σύστημα AIR Signature Air της AM270 γύρω από τη φτέρνα, καθώς και την υπόλοιπη μεσαία σόλα είναι φτιαγμένη από αφρό αντιδράσεων για την καλύτερη ισορροπία μεταξύ της άνεσης καθώς και του μαξιλαριού. Αυτό είναι επενδεδυμένο με μαύρο καουτσούκ για πρόσθετη ανθεκτικότητα με κάθε βήμα.

Τα έσοδα από το Nike Air Max 270 αντιδρούν στο Feel My ‘θα ωφελήσουν το αμερικανικό ίδρυμα πρόληψης αυτοκτονίας. Αυτή τη στιγμή, προσφέρεται μόνο στις ΗΠΑ, ωστόσο, εάν έχει διατεθεί ευρωπαϊκή απελευθέρωση, θα το ακούσετε πολύ πρώτα στον μοναδικό προμηθευτή!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *