Η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya”

Η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya”

Το Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” βρίσκεται στα χείλη των sneakerheads εδώ και αρκετό καιρό. Ένα χρωματιστό που διαρρέει για πρώτη φορά μέχρι το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, προοριζόταν να παρουσιάσει μια μοναδική μοβ και κίτρινη παλέτα, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, αυτό άλλαξε αργότερα για να διαθέτει μια πιο συμβατική εμφάνιση.

Ακούγοντας αυτό, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήμασταν λίγο απογοητευμένοι, αλλά αν αυτά τα ολοκαίνουργια πλάνα από το @yankeekicks είναι μια πραγματική αναπαράσταση του τι θα μοιάζουν, τότε είμαστε παιχνίδι!

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks
Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το “στατικό” που έκανε το δρόμο της στις συλλογές μας και τις καρδιές μας τον Δεκέμβριο του 2018, το “yeshaya” διαθέτει έναν ελαφρώς πιο γκρίζο τόνο, με την ίδια διάταξη ξυλάνθρακα που διασκορπίζεται σε όλο το άνω μέρος του πρωταθλήματος για μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή αντίθεση αυτό είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Το Gone είναι η αγαπημένη καρτέλα Heel για μια πιο εξορθολογισμένη αισθητική, και κάτω κάτω, θα βρείτε μια off-κίτρινη adidas ενίσχυση midsole που είναι επενδεδυμένη με ένα γενναιόδωρο ποσό καουτσούκ, ακριβώς όπως το επερχόμενο Yeezy Boost 350 V2 “Βοηθητικό Μαύρο” Αυτό Πήραμε μια ματιά στο τέλος του περασμένου μήνα.

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks
Τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” αυτή τη στιγμή, αλλά αν οι φήμες είναι αληθινές, θα πρέπει να χτυπήσουν τα ράφια κάποια στιγμή την άνοιξη του 2020, καθιστώντας το ένα από τα πρώτα παπούτσια Adidas X Kanye West της δεκαετίας. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το χρώμα και ενώ είστε εδώ, σηκωθείτε κοντά με το Yeezy 700 V3 “Triple Black”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *