Γιατί κάθε sneakerhead πρέπει να κατεβάσει την επαληθευμένη εφαρμογή Adidas App

Γιατί κάθε sneakerhead πρέπει να κατεβάσει την επαληθευμένη εφαρμογή Adidas App

adidas επαληθεύεται είναι επίσημα πίσω, μωρό! Μετά από μια δίκη στα κράτη, το εμπορικό σήμα με τις τρεις λωρίδες έχει ξεκινήσει τελικά την εφαρμογή εδώ, καθώς και είναι ό, τι ονειρευτήκαμε, καθώς και πολύ περισσότερο. Κυκλοφόρησε μαζί με μια σημαντική ανανέωση του Yeezy Qntm “Quantum”, εδώ γιατί κάθε sneakerhead πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνουν καθώς και να κατεβάσει την εφαρμογή ιδανική τώρα!

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2015, η επαληθευμένη εφαρμογή ήταν η τοποθεσία Go-to για πολλά sneakerheads. Διαθέτοντας μια επαναστατική μέθοδο για τους ανθρώπους να πάρουν τα δισκογραφικά τους, αυτή ήταν μια απρόσκοπτη εμπειρία που βοήθησε πολλούς από τους αστυνομικούς σας. Κρατώντας αυτό, πολλοί από εσάς πίστευαν επίσης ότι ήταν επίσης επικεντρωμένο στις μεγάλες πρωτεύουσες, καθώς και να αφήσετε μερικούς από εσάς να αισθάνεστε παραμελημένοι, καθώς και έτσι, η Adidas πήρε την εφαρμογή εκτός σύνδεσης καθώς και επέστρεψε στο σχέδιο .

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εκεί μπαίνει η ανανεωμένη επαληθευμένη εφαρμογή. Όταν το ονομάζουμε μια εφαρμογή χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο εξαιρετικά ελαφρώς, καθώς αυτό είναι πολύ περισσότερο από κάθε τύπο παλιάς εφαρμογής smartphone. Διαθέτοντας επιμελημένες συλλογές καθώς και ειδικές συνεντεύξεις καθώς και ιστορίες που προτείνονται μόνο για εσάς, είναι η μέγιστη τοποθεσία για τους οπαδούς της γερμανικής μάρκας υποδημάτων.

Επίσης, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μερικούς από τους πολύ περιορισμένους και πριμοδότηση από τον κόσμο, καθώς και τις απελευθερώσεις που δεν περιορίζονται σε εκείνους από το Palace, Pharrell Williams, Prada, καθώς και φυσικά, Yeezy. Μερικά από αυτά θα προσφέρονται μόνο με επαληθευμένα, καθώς δεν θα είστε σε θέση να τους αστυνομικούς πουθενά αλλού, οπότε αν αυτό δεν είναι ένας τεράστιος λόγος για να το κατεβάσετε ιδανικό τώρα δεν καταλαβαίνουμε τι είναι!

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για να κυκλοφορήσουμε τη νέα επαληθευμένη εφαρμογή καθώς και να μοιραστούμε τα καλύτερα προϊόντα μας, καθώς και ιστορίες με πιστότητα που δεν είχαμε τη δυνατότητα πριν”. Περιγράφει τον ανώτερο διευθυντή της ψηφιακής στρατηγικής της Adidas, Tareq Nazlawy. “Υπάρχει ένα ολόκληρο παρατεταμένο νοικοκυριό πίσω από κάθε εξέλιξη καθώς και κάθε εταιρική σχέση, με μια αφοσιωμένη εφαρμογή που μπορούμε να παράγουμε εμπειρίες που γιορτάζουν αυτόν τον πλούτο με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους”.

Η εφαρμογή επαλήθευσης Adidas προσφέρεται τώρα για λήψη! Η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε τη σεζόν, να σταματήσετε αυτό που κάνετε καθώς και να το πάρετε ιδανικό τώρα! Ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φέρετε κάποιο χρώμα πίσω στην περιστροφή σας με αυτά τα 15 ζωντανά πάνινα παπούτσια adidas!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *