Αναζήτηση, συγκρίνετε, COP με την εφαρμογή SOLE SYPERMIER και κερδίστε 3 x Jordan 1S!

Αναζήτηση, συγκρίνετε, COP με την εφαρμογή SOLE SYPERMIER και κερδίστε 3 x Jordan 1S!

Ψάχνετε να μπείτε στο τελευταίο σας ζευγάρι κλωτσιών; Προσπαθείτε να βρείτε το μέγεθός σας ακόμα σε απόθεμα; Θέλετε να τα πάρετε για την καλύτερη τιμή; Εάν κάποιο από αυτά ισχύει για εσάς, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Μια ολοκαίνουργια εφαρμογή Sole Supplier είναι εδώ τώρα και σας επιτρέπει να αναζητήσετε, να συγκρίνετε και να τοποθετήσετε όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες και τα πιο καυτά πάνινα παπούτσια!

Η διαδρομή προς τη μαύρη Παρασκευή και η περίοδος των διακοπών είναι χωρίς αμφιβολία την πιο πολυσύχναστη περίοδο αγορών του έτους, οπότε η μόνη εφαρμογή προμηθευτή ξεκινά στην τέλεια στιγμή! Είτε ψάχνετε για ειδοποιήσεις τιμών ή ειδοποιήσεις αποδράσεων, αυτή θα είναι η μόνη εφαρμογή που θα χρειαστείτε όταν πρόκειται για το επόμενο ζευγάρι των κλωτσιών σας.

Αποστολή int’l

Εγκατάσταση τώρα

Για να γιορτάσουμε την έναρξη της ολοκαίνουργιας εφαρμογής μας, διεξάγουμε έναν διαγωνισμό όπου ένας τυχερός χρήστης App θα επιλεγεί τυχαία για να κερδίσει τρία υψηλής θερμοκρασίας Jordan 1S! Το Jordan 1 High Mocha, η Ιορδανία 1 Mid Chicago και ο Jordan 1 Mid Grey Smoke είναι όλα επάνω για αρπαγές, οπότε αν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής μας εγκατεστημένες και ειδοποιήσεις άναψε!

Είναι πραγματικά τόσο απλό, θα επιλέξουμε έναν νικητή που θα ειδοποιηθεί μέσω μιας ειδοποίησης Push μέσω της εφαρμογής την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου! Κάντε λήψη της εφαρμογής Sole Supplier αυτή τη στιγμή και αναζήτηση, συγκρίνετε, COP ™ όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες!

Αποστολή int’l

Εγκατάσταση τώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *