Περισσότερα Dragon Sphere Z X Adidas Sneakers βρίσκονται στα έργα

Περισσότερα Dragon Sphere Z X Adidas Sneakers βρίσκονται στα έργα

Η συλλογή Dragon Sphere Z X Adidas πήρε τον κόσμο εντελώς από την καταιγίδα πέρυσι. Μια Ultra Hyped Partnership που προσέφερε σχεδόν αμέσως με κάθε σταγόνα, θεωρείται από πολλούς sneakerheads ως το Άγιο Δισκοπότηρο. Τώρα, σχεδόν οκτώ μήνες μετά την τελευταία απελευθέρωση, φαίνεται ότι το δίδυμο Power θα συγχωνεύεται όταν πάλι, αυτή τη φορά για τη σφαίρα δράκων Z x adidas nizza hi ‘oolong’!

Εμπνευσμένο από το αγαπημένο χοίρο σχήματος του καθενός, το «oolong» λειτουργεί σε ένα καθαρό λευκό καμβά πάνω, με τη συμφωνία του με σοκαρισμένο κεντημένο στην περιοχή του αστραγάλου κοιτάζοντας σε μια στοίβα υποδοχής των γυναικών – ένα νεύμα στο αγαπημένο του χόμπι.

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas
Οι μαλακές ροζ αποχρώσεις χτύπησαν τη γλωσσική επωνυμία Trefoil, καθώς και αυτή η παστέλ σκιά καθιστά επίσης τη μέθοδο της προς την μεσαία σόλα, σε αντίθεση με μια ζωντανή εξωτερική σόλα από καουτσούκ φιλική προς το περιβάλλον.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες DBZ, αυτό ακριβώς επικολλάει τη συμφωνία του πρωταγωνιστή στο παπούτσι αντί να δημιουργήσει το συνδυασμό χρωμάτων γύρω από την ομοιότητά τους. Φημολογείται ότι απελευθερώνεται αργότερα αυτό το μήνα μαζί με έναν τόνο άλλων σιλουέτων εμπνευσμένων από χαρακτήρες, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για τη σφαίρα δράκων z x adidas nizza hi ‘oolong’!

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *